ALL'OMBRA vis artis non vilis aqua sed vinum

ABBOMINEVOLI ABBINAMENTI

domenica, febbraio 20, 2011

SUSHI


Kisto haliment par tuti no xé! Occomemai? Parquè killi do Cipango manducant assaje et i stà benon, punta fece liquidas? Ca depende da los genes qui habent killi. Dinto sojo intestinos dimorant des enzimes especiales qui vont a facere the digestion de las algasque sont mis au tour do pisc for the preparation de sushi. Sojo nom est "porfirinase". Ils detruisent las phibras, de las algas porfiria, red algas, qui change in carboidrates, qui sunt mucho facil de digerir. A fuerza de manducar kiste algas, qui in Japan Land demorant, ont ciapà kisto enzimas hosty, et algas qui dinta panza enter sont destoied et not facere killo qui font a vù. Killo que vù panzé maintenant! All'anguria!
At Penna, a little village of tuscany country, sont habitu* at the infernal fluxus perennis qui vent au dehors de sojo bus d'al kul. Et sunt alegher, alegrones!

ABSTRACT

1 Comments:

Posta un commento

<< Home